dimecres, 5 de novembre de 2014

EXCURSIÓ DE TERCER

EXCURSIÓ ALS JARDINS MAR I MURTRA I PARC FRANCESC MACIÀ


Vam arribar a l´ hora de sempre a l´escola, però era un dia diferent perquè anàvem d´ excursió als “ Jardins de Mar i Murtra” de Blanes i al “ Parc Francesc Macià” de Malgrat de Mar.
Vam anar amb autobús per Cala Sant Francesc, arribar,esmorzar,  entrar i conèixer les nostres guies. Ens van explicar les coses del jardí. Per un caminet on hi havia plantes molt boniques fins una espècie de mirador on hi havia una gran palmera. Ens va explicar com el “corb marí” és un  au que es pot alimentar de peixos, ens va fer olorar dues plantes molt diferents, vam veure un esquirol, arribàrem  a un estany, on vam veure capgrossos, peixos, espiadimonis. Continuarem la marxa fins arribar a una caseta i allà vam veure uns penya-segats, mar, peixos, corbs marins i ànecs.
Abans de sortir ens van fer comptar els esglaons d´una escala molt gran, la més gran que havia vist a la meva vida. Pocs ho vam dir bé, era una escala de 8 trossos de 11 esglaons = 88 esglaons.


Després amb l´ autobús vam anar al “ Parc Francesc Macià” de Malgrat de Mar, primer vam fer tres rotllanes per dinar, després vam fer una descoberta del parc per veure els arbres, arbustos i les herbes d´ arreu. Després, amb els meus companys vam anar als jocs que eren molt grans i tenien forma de cor, goma, magdalena, maquineta i altres coses. Va ser un dia gegant!

Ankor López Rodríguez  i Yago Rodríguez Testa