divendres, 6 de febrer de 2015

SETMANA DE PROJECTES,

SETMANA DE PROJECTES.


La setmana del 19 al 23 de gener tota l’escola Pompeu Fabra hem fet projectes relacionats amb Lloret de Mar. A la nostra classe, 4tC, em fet el projecte de les platges de Lloret.

Durant tota la setmana hem estat treballant molt i hem après moltes coses. Sabíeu que a Lloret hi ha 15 cales i platges?
A classe hem buscat informació de totes les cales i platges, hem fet un PowerPoint, inventat problemes, petites lectures de castellà, oficis del mar en anglès, un concurs literari, un dibuix... També varem poder veure un ball de plaça!
Ha estat una setmana fantàstica!

PROJECTE DE QUART –B

Després de parlar dels possibles  temes de Lloret que volíem  saber-ne més, vam triar fer  comparacions del LLORET ANTIC amb l’actual. Així, d’alguna manera, tots vam estar contents perquè vam tocar  tots els temes proposats.
Ens van impactar molt les fotografies. Com havien canviat alguns llocs! Espais desconeguts per nosaltres!
Per grups vam buscar, treballar, preguntar sobre: la població (nombre d’habitants i lloc d’origen), el transport, la dedicació laboral, monuments, edificis importants, les festes agrupades per mesos. Tot això, mirant de relacionar-ho amb el passat.
Vam treballar molt contents i vam exposar-ho al passadís.

Aquí teniu un model de vano que vam fer en acabar la dura setmaneta.